keskiviikko 22. heinäkuuta 2015

Keskiviikko 22.7.15

Viikonloppu meni näyttelyissä. Lauantaina kävimme Iikan kanssa Kemin KV:ssa ja sunnuntaina Iikan ja Ellin kanssa Ylivieskan KV:ssa. Ylivieskassa oli myös Santtu (J. Pakina) näytillä junnu uroksissa. Hienosti meni molempina päivinä.

Lauantaina tuomarina toimi Tapio Kakko ja Iikan tulos NUO ERI1, SA, PU2, SERT, VACA.

Sunnuntaina tuomarina toimi Pirjo Hjelm, tuloksina:
Santtu JUN ERI1
Iikka NUO ERI1, SA, PU2, SERT, VACA
Elli VAL ERI2, SA, PN3, VACA

Muutama kuva viikonlopulta, toivottavasti niitä saadaan vielä lisää jossain välissä. Kuvaajia oli useampi paikalla. Kiitokset kuvaajille! :)

Iikka Kemissä, kuvat: Elina Korva
Elli Ylivieskassa, kuva: Iita RankinenSeuraavaksi Iikka esiintyykin avoimessa luokassa. :)


Maanantaina jännityksellä ajelimme Metkan kanssa lääkäriin ultraan. Voi mahoton, kyllähän siellä pieniä näkyi, eli pentuja tosiaan on tulossa. Kolme pentua lääkäri näki varmaksi, mutta ultrallahan ei varmaa lukumäärää näe ainakaan tässä vaiheessa. Minulle on pääasia, että pentuja on tulossa tällä kertaa ja siellä on enemmän kuin yksi pentu. Nyt jäädään odottelemaan tulevan mamman kanssa, mitä sieltä syntyy. Syntyisi nyt edes se yksi narttupentu, joka jää kotiin kasvamaan. :)

Samalla reissulla kävin kurkkaamassa Sirpalla (kennel Netvetin) Ricon tyttären suloisia pentuja. Otettiin sisarpuolista Metkasta ja Nastasta yhteiskuvia:
Samalla reissulla otin matkaani myös Lunan (Petäjämaan Paapero), joka on meidän laumassa nyt viikon verran. Hyvin on pieni tyttö laumassa viihtynyt.
Eilen napsin muutamia kuvia, kuvissa mummeli Jatsi, Elli ja Luna:Tulevasta mammastakin pari kuvaa:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti