keskiviikko 13. elokuuta 2014

Keskiviikko 13.8.14

Viime perjantaina lähdimme Railin kanssa ajelemaan kohti Helsinkiä, lauantaina oli Helsingissä viimein se kauan odotettu MV-14 näyttely.

Mennessä poikettiin Katin luona ja pudotettiin Sera omaan kotiinsa, siitä sitten Espooseen yöksi, pari tuntia unta palloon ja aamulla nokka kohti Pasilaa.

Minulla ei ollut näyttelyssä näytillä kuin Iikka. Metka jäi kotiin tuomarimuutoksen takia ja Sera ehti pudottaa itsensä lähes kaljuksi ja olisi kehät mennyt pahasti päällekkäin.
Näytillä olivat myös Raija (J. Tusina) ja Nasta (J. Neilikka), jotka arvosteli Mari Lackman. 

Iikka pyörähti Saara Sampakosken arvosteltavana, junnu uroksia oli äkkiä laskettuna paikalla lähes 30, joista 9 sai ERI:n. 
Iikka oli yksi ERI:n saaneista ja kilpailuluokassa poika tuli toiseksi (JUN ERI2), mieletön saavutus niin suuressa porukassa ja näin suuressa näyttelyssä. Lisäksi pääsimme kerran pyörähtämään vielä kehässä kilpailemassa varasertistä ja se meni avoimen luokan voittajalle. 

Raija esiintyi junnu tytöissä, tulos tällä kertaa JUN H. Raija on myös pudottanut itsensä lähes kaljuksi.
Nastan tulos oli hienosti VAL ERI, useampi valionarttu sai EH:n, joten tyytyväisiä ollaan.

Nyt ollaan jälleen yhtä kokemusta rikkaampia. Heti kyllä aloin tarkastelemaan, missä maassa moiset geimit olisi seuraavan kerran. Sen verran oli kiva näyttely ja kokemus omanlaisineen näyttelysääntöineen, että se pitänee vielä ottaa uusiksi. :)

Kuvia oli paljon näyttelystä esillä, poimin niistä tällä kertaa vain yhden, kiitokset kuvaajalle! :)

Iikka, kuva Helena Bergström:
Mainitsemisen arvoinen asia on myös se, että M-pentueen isukki Petäjämaan Viksu pärjäsi upeasti voittaessaan urokset ja lopuksi koko rodun, ONNEA Pirjo ja Viksu tuoreesta MV-14 tittelistä!! :)


Tälle viikkoa olenkin harjaillut Iikasta melkoiset kasat karvaa pois. Taitaa meidän nuori mies jäädä ansaitulle tauolle kasvattelemaan karvaa takaisin. Toki tässä on jo suunnitelmissa seuraava Helsingin reissu joulukuulle, täytyyhän sinne lähteä, kun poika pääsee vielä junioriluokkaankin sinne. :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti