maanantai 4. elokuuta 2014

Maanantai 4.8.14

Viikonloppuna on taas tullut mukavia tuloksia näyttelyrintamalla, kiitokset kaikille koiria näyttelyttäneille 
ja onnea mukavista tuloksista! :)

Perjantaina Kuopion Sawo Showssa olivat näytillä Jyväskylän pojat Late (J. Humpappaa) ja Urho (J. Mokoma). Tuomarina toimi Sakari Poti ja pojilla meni loistavasti:
Late VAL ERI2, SA, PU4, VACA -> CACIB, tullaan vahvistamaan, koska ensimmäinen oli c.i.b ja kaksi seuraavaa olivat veteraaneja. :)
Urho VAL ERI3, SA
Hurjasti onnea!! :)

Lauantaina Sawo Showssa olivat näytillä Kiku (J. Konsonantti) ja Raija (J. Tusina). Tuomarina toimi ulkomailta saapunut meille vähän vieraampi tuomari Liliane De Ridder Onghena ja tulokset olivat:
Kiku AVO EH4
Raija JUN H (täysin karvansa pudottaneena)

Lauantaina myös Jyväskylän pojat olivat näytillä, tällä kertaa Viitasaaren ryhmiksessä ja tuomarina toimi Hannu Talvi. Poikien tulokset:
Late VAL ERI1, SA, PU1, ROP
Urho VAL ERI2
Onnea jälleen! :)

Samana päivänä kävi Tumppi (J. Tumpelo) Siikajoella Juha Putkosen syynissä, tulos hienosti JUN ERI2, SA, PU3.

Me olimme itse Kiimingin ryhmänäyttelyssä, jossa tuomaroi Raimo M. Viljanmaa. Mukana olivat Iikka (Lecibsin Sappa), Sera (J. Täpäkkä) ja Metka (J. Metka). Lauman tulokset:
Iikka JUN ERI1, SA, PU2, VASERT
Sera JUN EH1
Metka VAL ERI1, SA, PN2

Sunnuntaina osallistuimme Kuopion Sawo Showhun saman lauman kanssa. Paikalla oli myös Kiku. Tuomarina toimi Marja Talvitie ja tulokset siltä päivää:
Iikka JUN ERI1, SA, PU4, SERT
Kiku AVO EH3
Sera JUN EH3
Metka VAL ERI

Tälle viikolle olisikin vuorossa se monen odottama kohokohta, maailmanvoittajanäyttely, johon meiltä osallistuu vain Iikka. 
Sera on ihan karvaton ja menisi Iikan kanssa kehät päällekkäin, Metka taas olisi pitänyt osallistua avoimeen luokkaan, vaikka on jo valioitunut ja sille vaihtui tuomari, eikä silläkään karvaa juurikaan ole. Lisäksi Metka on toivon mukaan tavannut jo sulhoaan, olisi liian kiva matka kuljettaa se poikien kanssa samassa autossa. Tytöt jäävät nyt sitten suosiolla pois.
Sera menee sijoituskotiinsa takaisin samalla reissulla. Kiitokset Katille tästä tilaisuudesta tutustua tyttöön paremmin, mielettömän ihana koira Sera on, kiltti, ihmisrakas, iloinen ja sopeutuvainen. Seuraavaksi sille aletaan jossain välissä suunnittelemaan niitä terveystarkkeja.. :)

Viikonloppuna on ollut paljon kuvaajia näyttelyissä, jotain kuvia poimin koneelleni, kiitokset kuvaajille!

Iikka, siltäkin on karva tippunut.. 
kuvat: Taru Valliuskuva: Kaisa HeikkinenSera
kuvat: Taru Vallius


Late
kuva: Niina Sivonen

Urho
kuva: Silja Kantola

Lisäilen sitten kuvia, kun niitä saan. Ainakin sunnuntain Sawo Showsta niitä on luvassa vielä. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti