perjantai 8. elokuuta 2014

Perjantai 8.8.14

Pikaisesti laittelen tännekin tietoa, ennen kuin lähden ajamaan kohti Helsinkiä..

Keskiviikkona ja eilen torstaina kävimme Metkan kanssa sulhoa tapaamassa, pariskunnalla natsasi hyvin, joten pentuja toivotaan syntyvän viikolla 41 yhdistelmästä Lapinlumon Addja & Jehnajan Metka.

Addjan suvusta laittelen tietoa myöhemmin ajan kanssa. Meillä kävi niin suuri tsäkä, kun ko. uros tuli pyörähtämään Suomeen ja Metkalla justiin sattui olemaan juoksu sillä mallilla..
Suvultaan, terveydeltään ja ulkonäöltään poika oli juuri passeli sulho Metkalle, joten en voinut olla käyttämättä tätä mahdollisuutta hyväkseni, lisäki Addjalla on mielettömän ihana, avoin ja ystävällinen luonne. :)

Jalostustoimikunnan tiedostoista ei löytynyt mitään hälyyttävää ja kaihiakaan ei uroksen puolelta ole ilmaantunut ihan lähituntumassa, joten Addja on varmasti paras sulho Metkalle, tulevaisuus sen näyttää.
Innolla odotan tulevaa, tästä jää ainakin narttupentu kotia kasvamaan, mikäli sellainen syntyy. :)

Eilen otin kuvia Addjasta, tässä komea sulhanen:

Kiitokset Sarah ja Sanna, jotka mahdollistivat tämän suunnitelman. Toivon mukaan tästä yhdistelmästä tulee olemaan hyötyä tälle suunnalle tulevaisuudessa, koska Addjan sukutaulu on kuitenkin vähän erinlainen kuin monen tällä suunnalla olevan koiran. Nyt odotellaan, alkaako Metka pyöristymään lupaavasti. :)

Ja autoon loput tavarat ja kohti etelää...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti